top of page

Visa ve Red Bull Formula One Takımları Küresel İş Birliklerini Açıkladı

·    İş Birliği ile takımın yeni adı da açıklandı: Visa Cash App RB Formula One Takımı,

·    Visa Red Bull F1 Takımlarının her iki yarış arabasında da logosu bulunan ilk global ortağı olacak,

·    Visa ve Cash App, sporda eşitliği destekleyen bir F1 Academy takımına da destek verecek.



Red Bull F1 Takımları ile Visa (NYSE: V), içinde bir ilk barındıran uzun soluklu bir anlaşmayı duyurdu. Anlaşmaya göre Visa, her iki Red Bull F1 takımının da ilk global destekçisi olurken, eski adıyla Scuderia AlphaTauri takımı Formula 1 sezonuna Visa Cash App ismini alarak yeni bir kimlikle giriyor. 

 

Visa’nın 15 yılı aşkın süredir spor alanında gerçekleştirdiği ilk yeni global sponsorluk olan anlaşma, Visa Cash App RB takımını, F1 Academy takımının unvan ortaklığını ve Oracle Red Bull Racing takımını kapsıyor. Visa logosu Oracle Red Bull Racing ve Visa Cash App RB araçları ile bu takımların F1 Academy yarış araçlarında yer alacak.


Yeni adıyla Visa Cash App RB takımının CEO'su Peter Bayer;

"Takımın Formula 1 hikayesindeki bir sonraki aşamaya başlarken yeni kimliğimizi açıklamak ve yeni ortaklarımıza hoş geldiniz demekten çok mutluyuz. Faenza yeni bir yarış dönemine giriyor, köklerimize sadık kalarak, Formula 1'deki en büyük ödüller için yarışmaya her zamankinden daha fazla odaklanacağız. Laurent Mekies ile birlikte yönettiğimiz takım için ortaya koyduğumuz cesur vizyonumuz ve bu yolculukta Visa ve Cash App gibi gelecek odaklı destekçilerin yanımızda olması son derece heyecan verici" dedi. 

bottom of page