top of page

Victoria’s Secret’ın Yeni Love Cloud Koleksiyonu İçin Kamera Karşına Geçtim.

Victoria’s Secret’ın yeni koleksiyonu “Love Cloud” global tanıtımı için birbirinden farklı yaşlarda, kültürlerde, mesleklerde on sekiz kadın ile birlikte bir projeye imza atarak markanın tüm kadınları kucaklama, kutlama ve her zaman destekleme konusundaki kararlılığına dikkat çekmişti.


Victoria’s Secret’ın özgürlüğü, öz güveni ve rahatlığı ön planda tutan Love Cloud koleksiyonunun Türkiye ayağındaki tanıtımı için hayata geçirilen projede Türkiye’nin n genç kadın Ralli şampiyonu Burcu Burkut Erenkul, Love Cloud koleksiyonuyla ilgili kişisel deneyimlerini samimiyetle paylaştı.

Straw hats

Dijital video serisinin ikincisinde otomobil sporları kariyerine karting ile başlayan ve başarı öyküsü en genç kadınlar şampiyonluğuna ve Türkiye sınıf 8 birinciliğine kadar uzanan Burcu Burkut Erenkul yer aldı.


Videoda başarıya giden o zorlu yolculukta kendisine eşlik eden ufak detayların öneminden bahseden Erenkul, Love Cloud koleksiyonunu deneyimledikten sonra emniyet kemerinin arkasındaki o muhteşem konforun kendisine yol arkadaşı olduğunu ifade etti. Deneyimlediği 5 farklı kesim arasından favorisi olan dantelli sütyen modelini çekimde giymeyi tercih eden başarılı rallici anlatımıyla herkese ilham verdi.




bottom of page