top of page

Burcu Erenkul TEDx izmir Woman'da Konuştu.

Yıllar sonra aynı heyecanı TEDx sahnesinde bir kez daha yaşadım.

indoor design

İlk defa 2014 yılında İstanbul Aydın Üniversitesi’nde konuşma fırsatım olmuştu. TEDX’te konuşan ilk otomobil sporcusu olmanın gururuyla çok heyecanlanmıştım. 5 Kasım 2022 yılında tekrar konuşma fırsatı yakaladım. Aradan geçen zamanda çok şey değişmişti. Hayata bakış açım, yaşadıklarım ve emeklerimin karşılığında geldiğim nokta, her şey çok değişmişti.


Sadece Kadınların Konuştuğu Bir TEDx

Sadece kadınların konuştuğu bir TEDX konuşması düzenlendi. Böyle bir etkinliğin olması ayrıca gurur vericiydi. Kendi alanlarında güçlü, dimdik ayakta duran, insanlara rol model olan pek çok kadın tanıdım bu sayede. İzmir Adnan Saygun Sahnesinde gerçekleştirilen etkinlikte binlerce seyirci ve benim içimdeyse boyumu bile aşan, çok büyük bir heyecan vardı. Konuşmamda; istikrarın, vazgeçmemenin ne kadar değerli olduğunu anlattım. Mücadele kelimesiyle nasıl barıştığımı ve bu barıştan sonra hayatımda nelerin değiştiğini vurguladım.



"Herkesin Bir Mücadelesi Var Hayatta. Yolculuğumuzu Anlatırken Bazı Şeylerin Üzerinde Çok Fazla Dururuz. Bunun Ne Olduğunu Bul Ve Kafandaki Kalıpları Yeniden Tanımla"
"Zorlukların Üstesinden Gelmek İstiyorsan, Onları Kabullenmekten Başla.”

Hayatımda iyi ki dediğim işlerden biri oldu. Dilerim ki bu konuşmam kendini güçsüz hisseden herkese ilham olsun.


bottom of page